Přežije?

Zakladatel: pepacd

lvisrdce
05.01.2012 22:31
jo me je taky 13 a miluju ji a ani za kobru 11 bych ji nevimenila :)
klacek
26.05.2011 19:00
Mně je 13 let a Angelika je můj nejoblíbenější film, takže bych se až tak nebála ;)
zatinka
04.06.2010 08:02
Ahoj Tanio, děkuji za návštěvu mého webu a za pochvalu. Z mého okolí (25-30 let) se na Angeliku dívá pouze jedna kamarádka, ale není úplně tou nejzapálenější fanynkou. Ale že by někdo Angeliku i četl... Vím pouze o mojí mamince, když byla mladší. Podle mě k tomu přispívá obecné řazení Angeliky do "červené knihovny", marně jsem kolegyním v práci (v knihovně) vysvětlovala, že jsou vedle - smály se mi. Nedivím se, že to pak odrazuje ostatní čtenářky - aby se před ostatními neztrapnily.

tania
03.06.2010 20:54
Já s takhle mladýma lidma ani do styku nepřijdu, ale když jsem s jednou dívčinou o Angelice mluvila - tak fakt vůbec netušila.
Ale souhlasím s tím, že filmová Angelika je opravdu fenomén. A to tak velký, že si ještě nikdo netroufl natočit remake. A to, myslím, mluví za vše.

Jinak Ti, Zatinko, gratuluji k pěknému webu :) .
darsty
17.03.2010 12:18
Děkuji. Sve setkání s MM jsem trochu podrobněji popsala na http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=angelika
pokud by to někoho zajímalo.
V případě dalších dotazů mohu zodpovědět tady na tomto foru...
zatinka
08.03.2010 21:45
Ahoj darsty, co říct - snad jen, že tiše závidím :-)
darsty
08.03.2010 19:14
Tak zcela náhodně jsem se dostala na tento web, a moc mě to potěšilo, že nejsem z daleka sama - fanynka Angeliky a především samotné jeji představitelky. Také jsem tuto pentalogii poprve shledla jestě jako dítě a skoro celý svůj život jsem toužila se s paní Michele Mercier setkat. Konečně se to povedlo a já ani nedokážu popsat co cítím.

roxana
13.02.2010 19:37
Já osobně si myslím, že Angelika přežije. A to jsem zástupce nové generace (20 let). Angelika je fenomén, který má svůj neochvějný okruh skalních fanoušků, který se každou generací obměňuje. Dozajisté už nevyvolá takový rozruch jako hollywoodské trháky, ale dokuď se najdou romanticky založení jedinci,kteří se budou chtít aspoň na chvíli odtrhnout od reality, tak Angelika přežije. Samotná myšlenka filmu je myslím zajímavá pro každou generaci,otázka je zda-li je neodradí rok výroby a forma zpracování.
Jen je důležité, aby ji stále opakovali v televizi, ať se vryje novým generacím do paměti.
zatinka
20.12.2009 09:51
Jestli tě to potěší, tak můj skoro dvouletý synek také na Vinnetoua a Angeliku kouká. Dokonce už pozná melodie, to vždycky zvedne prst (ještě moc nemluví) a když tvořím oba weby a sedí mi na klíně, tak neustále ukazuje na monitoru na místo, kde je buď Vinnetou nebo Angelika. A synovec má Vinnetoua také rád, je mu 7,5 roků. Ale spiderman u něho také vede :-)

Stránky jsou zatím nové, ale těším se, že až je vyhledávače pořádně zaregistrují, že se nás tu sejde více...
pepacd
20.12.2009 08:35
to je také mor dnešních generací pomluvit , ale hlavně se
neztrapnit . Mě osobně těší že můj čtyřletý syn má rád a teď si dovolím citovat Vinetuba a Old Šetrheka a vůbec nejlepší je Jofrey to je ten pán jak má na tváři ten škráboš je to milé a já z toho mám radost i když jen malou protože Spiderman stejně vede . Na tyto stránky budu chodit pořád a dokonce již několikrát denně chodím a je to asi tím že v dnešní uspěchané době mě uklidňují
zatinka
19.12.2009 20:17
Přežije. Také jsem procházela nejrůznější diskuze a pořád se najdou lidé, kteří Angeliku zbožňují. Není jich mnoho, ale jsou. Je jasné, že mnozí v tom vidí jenom romanci bez děje, ale mě třeba na Angelice fascinuje i celý svět Krále slunce, lodě, moře, piráti, Dvůr zázraků, prostě všechno.

A po přečtení knižní Angeliky mě tohle téma zajímá ještě více. V knihovně se mi sice kolegyně vysmály, že čtu "červenou knihovnu", ale Angelika je úplně o něčem jiném.

Je to stejné jako s mayovkami - každý na ně rád kouká, ale aby nevypadal před ostatními hloupě, tak je radši pomluví :-)
pepacd
19.12.2009 18:59
tak nevím ale mam pocit že i Angelika odejde.
Když kouknu na webu tak pro dnešní generace je Angelika nudná a směšná stejně jako Vinnetou nebo filmy s Hillem a Spencerem . Dost mě to mrzí ale Kobru 11 asi nepřebijeme. No co se dá dělat asi pomalu končí několik generací filmů i když se i dnes najdou noví fanoušci . Mě to trhá srdce . Nedávno mě dokonce jedna 15 dívka řekla že nezná Depeche Mode a já mysle že umřu.Tak vy mladí koukejte mě tady přesvědčit že to tak není.